Inspection certification registration

FSSC 22000 v.5.1 Food Safety Systems Certification

FSSC 22000 v.5.1 Схема сертифікації безпеки харчових продуктів

Якщо ваша система готова до сертифікації і Ви визначились зі стандартом, замовте прорахунок вартості сертифікації

Призначеність схеми (Хто може використовувати?)

FSSC 22000 призначений для сприяння міжнародній гармонізації та прозорості стандартів безпеки харчових продуктів. Схема надає комплексну програму сертифікації систем безпеки харчових продуктів, яка включає стандарти ISO 22000, ISO 22003 і технічні специфікації для галузевих попередніх програм (PRP), таких як ISO 22002-1 і PAS 223.

FSSC 22000 - це схема сертифікації безпеки харчових продуктів, яка була розроблена для сертифікації системи безпеки харчових продуктів організацій, які задіяні у ланцюгу харчового сектору від виробництва та приготування харчових продуктів до пакування та розподілу.

Версія схеми (Версія для різних ринків)

У листопаді 2020 року, FSSC 22000 опублікувала  схему у Version 5.1

FSSC 22000 призначений для сприяння міжнародній гармонізації та прозорості стандартів безпеки харчових продуктів. Схема надає комплексну програму сертифікації систем безпеки харчових продуктів, яка включає стандарти ISO 22000, ISO 22003 і технічні специфікації для галузевих попередніх програм (PRP), таких як ISO 22002-1 і PAS 223.

FSSC 22000 - це схема сертифікації безпеки харчових продуктів, яка була розроблена для сертифікації системи безпеки харчових продуктів організацій, які задіяні у ланцюгу харчового сектору від виробництва та приготування харчових продуктів до пакування та розподілу.

Версія схеми (Версія для різних ринків)

У листопаді 2020 року, FSSC 22000 опублікувала  схему у Version 5.1

Сфера застосування схеми (Для кого потрібен?)

FSSC 22000 може застосовувати будь яка організація, незалежно від розміру та географічного положення, яка функціонує у таких категоріях:

  • продукти тваринного походження, що швидко псуються (м'ясо великої рогатої худоби, свиней, овець, птиці, яєць, молочних продуктів і продуктів з моря і рибальства), виключаючи скотобійні;
  • рослинні продукти, що швидко псуються (фрукти та свіжі та консервовані овочі, консервовані овочеві продукти);
  • продукти з тривалим терміном служби зазнають впливу кімнатної температури (консерви, печиво, закуски, олія, мінеральна вода, напої, макаронні вироби, борошно, цукор, сіль);
  • біохімічні продукти для виробництва продуктів харчування (вітаміни, добавки та біокультури), крім каталізаторів реакцій та інші технічні та технологічні засоби;
  • упаковка та пакувальні матеріали для харчових продуктів;
  • транспортні та складські послуги для харчової промисловості;
  • громадське харчування та кейтерінгові послуги;
  • роздрібна та оптова торгівля продуктами харчування.